Regulament Sală Bowling

1. Înainte de a merge la pista de bowling, clientul se va prezenta la personalul supraveghetor din incinta sălii. Odată cu achitarea tarifului de utilizare a unei piste, clientul va indica mărimea/mărimile purtată/purtate la
pantofi și va completa și semna Formularul de prelucrare a datelor cu caracter personal, necesar în vederea eliberării de către supraveghetor a perechii/perechilor de pantofi speciali pentru jocul de bowling. Clientul va
prezenta supraveghetorului B.I./C.I./Pașaportul în vederea verificării datelor înscrise în Formular.
2. Clientul va primi un numar de perechi de pantofi și ciorapi de unică folosință, egal cu numarul de jucători care vor utiliza pista închiriată.
3. După primirea pantofilor speciali și a ciorapilor de unică folosință, clientul se va deplasa in zona de așteptare – zonă dotată cu canapele, tabureți și măsuțe – în dreptul pistei stabilite de către personalul supraveghetor. Aici, clientul își va schimba încălțămintea cu cea primită iar cea personală o va depune in rastelul de încălțăminte amplasat la intrarea în sala de bowling.
4. Este interzisă părăsirea sălii de bowling cu pantofii speciali primiți, cu excepția cazurilor de pericol sau forță majoră.
5. Utilizarea pistei de bowling este permisă adolescenților și adulților.
6. Utilizarea pistei de bowling este permisă și copiilor sub stricta supraveghere a adulților însoțitori(părinți, rude, tutori, etc.), aceștia din urmă fiind direct răspunzători de eventualele accidente(loviri, luxatii, căderi, etc.) ale copiilor aflați în responsabilitatea sa.
7. Numarul maxim de utilizatori ai unei piste: 6
8. Înainte de a juca, trebuie să vă alegeți bila de joc. Acestea au greutăți diferite, fiind marcate cu cifre de la 6-15(masa lor fiind de 6lb=2,7kg. până la 15lb.=6,8kg.). Încercați să găsiți o bila care să se potrivească degetelor dvs. Astfel, gaura mai mare este pentru degetul mare, celalalte 2 găuri sunt pentru degetul mijlociu și degetul inelar. Găurile ar trebui să fie destul de încăpătoare astfel încât să permită introducerea unei falange, în cazul
degetului mare și a 2 falage, în cazul degetului mijlociu și cel inelar. Degetul inelar și degetul mic au rolul de a încadra bila, astfel încât să nu o aruncăm în spate sau să ne scape din mână.
9. Lansarea bilei se va face din zona de elan până la linia de fault.
10. Lansarea bilei se poate face în 4 sau 5 pași, în funcție de abilitatea și experiența fiecăruia.

Aruncarea în 4 pași este redată în figura de mai jos:

11. La plecare(pasul I), bila trebuie ținută la nivelul pieptului și nu deasupra capului.
12. Lansarea bilei(pasul IV) trebuie să se facă din balansul brațului. În timp ce balansăm brațul, trebuie să fandăm, astfel încât, în momentul în care bila ajunge în dreptul genunchiului, aceasta va fi lansată.
13. Înainte de părăsirea incintei sălii de bowling, clienții vor trebui să returneze pantofii speciali, personalului supraveghetor.
14. Pe întreg parcursul desfășurării activității recreative în incinta sălii de bowling, clienții au obligația de a avea o purtare cuviincioasă față de personalul supraveghetor și față de ceilalți clienți ai Superland.

ESTE STICT INTERZIS:

– Consumul de alimente și băuturi alcoolice și nealcoolice achiziționate din afara zonei Superland;
– Consumul de alimente în zona de așteptare – zonă dotată cu canapele, tabureți și măsuțe aflată în fața pistelor;
– Pătrunderea în zona de aruncare(zona de elan) fără achitarea taxei de închiriere a pistei;
– Pătrunderea în zona de aruncare(zona de elan) fără încălțăminte specială;
– Pătrunderea pe pista de bowling;
– Folosirea bilelor de bowling în alt scop decât cel destinat;
– Urcarea cu picioarele pe mese, tabureți sau canapele;
– Părăsirea sălii de bowling cu pantofii speciali primiți;

ATENȚIE !!! NERESPECTAREA UNEIA SAU MAI MULTOR REGULI DUCE AUTOMAT LA ÎNTRERUPEREA JOCULUI ȘI ÎNDEPĂRTAREA CLIENȚILOR RESPONSABILI DIN SALA DE BOWLING.

Call Now Button
Începe conversație
Ai nevoie de informații?
Salut!
Îți putem fi de ajutor?
Powered by